Στο πλαίσιο του προγράμματος e-twinning «Πολλαπλή νοημοσύνη: Συνεργαζόμαστε και ανακαλύπτουμε το ταλέντο μας» και του πολιτιστικού προγράμματος «Ταξιδεμένη τέχνη καλώς ήρθες στο σχολείο μας», την Πέμπτη 5 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέματα και δράσεις σχετικώς με τον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο (έτος el Greco 2014), τον Νικόλαο Γύζη, τον Κύπριο ποιητή Βασίλη Μιχαηλίδη και τον Κύπριο ζωγράφο Αδαμάντιο Διαμαντή.

Στις ανωτέρω εκδηλώσεις-δράσεις συμμετείχε και αντιπροσωπεία 20 μαθητών και 2 καθηγητριών από Λύκειο της Λεμεσού (το πρόγραμμα e-twinning γίνεται με συνεργασία του ΕΠΑ.Λ. Αιγινίου και του ΓΕ.Λ. Λεμεσού).

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μαθητές της Στ? τάξης του 3ου Δημοτικού Αιγινίου, η διευθύντρια του ΓΕ.Λ. Αιγινίου κα. Τουμάζου Ελλάδα, ο διευθυντής του Γυμνασίου Αιγινίου κ. Γεώργιος Γκαϊτατζής και γονείς των μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Αιγινίου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μπουφέ, προς τιμήν των προσκεκλημένων (προσφορά των γονέων των μαθητών μας και των καθηγητών του ΕΠΑ.Λ.)

Τα ανωτέρω προγράμματα θα ολοκληρωθούν με επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη, στην Δημοτική πινακοθήκη (έκθεση Ν. Γύζη) και στο μουσείο κινηματογράφου.

Author