Οι υποψήφιοι που επιθυμούν τη συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. (ΟΜΑΔΑ Α΄) υποβάλλουν Αίτηση ?Δήλωση από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου ως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Οι μαθητές της τελευταίας τάξης των ΕΠΑ.Λ. (ΟΜΑΔΑ Α΄) στο ΕΠΑ.Λ. φοίτησής τους χωρίς δικαιολογητικά.

– Οι απόφοιτοι  κάτοχοι απολυτηρίου ΕΠΑ.Λ., στο ΕΠΑ.Λ. αποφοίτησής τους ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ΕΠΑ.Λ., συνυποβάλλοντας επικυρωμένο αντίγραφο του απολυτηρίου τους.

– Οι κάτοχοι πτυχίου Β? κύκλου ΤΕΕ, ΤΕΛ, Ναυτικών Λυκείων που συμμετέχουν στις εξετάσεις ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄) στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ΕΠΑΛ, συνυποβάλλοντας επικυρωμένο αντίγραφο  του πτυχίου τους.

Στην Αίτηση ?Δήλωση οι υποψήφιοι μαθητές δηλώνουν:

α) Τα ειδικά μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν.

β) Αν είναι υποψήφιοι για Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές (υποψήφιοι ημερησίων ΕΠΑΛ) ή Σχολές Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (υποψήφιοι ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ).

γ) Την ειδικότητα του τομέα με την οποία θα είναι υποψήφιοι.

Η Αίτηση-Δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Λύκειο. Ο υποψήφιος τις προσεχείς μέρες θα προμηθεύεται την Αίτηση ?Δήλωση από το διαδίκτυο όπου θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr/exams, είτε από το ΕΠΑΛ. Στη συνέχεια συμπληρώνει την Αίτηση-Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και  προσέρχεται στο ΕΠΑΛ του για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή.

Author